MarchMicroFiction #14

MarchMicroFiction #14

Slagtermesterens kone var selvudnævnt æresmedlem af Sladderkællingeklubben. Det var trods alt hende, der havde fået ideen til og afholdt de ugentlige frokostpølsebordsmøder, efter hun en sommer hjalp sin mand i slagterbutikken. Den sommer endte hun med at lide af både dobbeltsyn og mareridt på grund af kundernes hæmningsløse udbasunering af deres liv. Slagtermesteren nedstemte hendes forslag om at bede kunderne tale mindre og bad hende i stedet søge hjælp til at håndtere situationen. Nu hjalp hun i butikken om onsdagen og inviterede til frokost om torsdagen.

På sådan en torsdag parkerede en overfyldt ladvogn foran købmandens afdøde mors hus overfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.