MarchMicroFiction #13

MarchMicroFiction #13

Lille Viggo parkerede ladvognen foran den frimærkestore have ved det røde hus, der skulle være hans og Store Gretes hjem de næste mange år. Store Grete havde snakket om indretningen af huset hele vejen og var færdig før de overhovedet nåede frem. Det ringede for Lille Viggos ører. Han måtte indrømme, at han så frem til, at de skulle tømme ladvognen, så hun forhåbenligt ville blive så forpustet, at hun ikke havde luft til at tale.

Pludselig stoppede Store Grete midt i en sætning om alt det vidunderlige hun kunne gøre med frimærkehaven. Hun pegede over på det modsatte fortorv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.