AprilFiction #1 – del 1

AprilFiction #1 – del 1

Én greb fat i apotekerens kone, der mistede balancen og greb fat krofatterens kone, der mistede balancen og greb fat i købmandens kone, der mistede balancen og greb fat i slagtermesterens kone, der mistede balancen, men ikke havde nogen at gribe fat i. Hvis man i dét øjeblik satte blikket i slowmotion ville man se et menneske lave rygcrawl i luften i et desperat forsøg på enten
ikke at falde eller lande blødt. Slagtermesterens kone forsøgte at gribe fat i hækken, men den var der ikke. Det eneste hendes hænder fik fat i var luft. Nuvel, hun syntes da bestemt, at luft som sådan var gavnlig, i hvert fald for de fleste, men lige dér mente hun nu noget andet. Tyngdekraften var imod hende og hun væltede tungt ned i græsset. Her måtte hun sande, at ikke blot var hækken for tyndtbevokset og for lav, den var også for kort til at skjule sig bag.

De andre lå og rodede rundt på græsplænen, mens de forsøgte at hjælpe hinanden på benene. Det tog længere tid end rimeligt var, men sådan var det med dominobrikker. De krævede en vis balancekunst. Her måtte de dog se i øjnene, at rigelige mængder af slagtermesterens kones frokostpølsebord kunne give en fornemmelse af slagside. En efter en lykkedes det dem at komme på benene. De rettede på tøjet og fjernede græs og blade med hurtige bevægelser.

Og stillede sig umærkeligt tilbage i en række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.