Træ

Træ

Han går rundt om sig selv i en andens verden. Herfra hans verden går. I ring. Itu. Ihjel. Hvis han går tretten omgange den ene vej og enogtredive den anden, bliver han svimmel og mister balancen. Så falder han hele vejen ned til kineserne. Eller måske bare til jordens indre. Af jord er du kommet, til jord skal du blive. Han vil gerne op til overfladen. Så langt op mod lyset, at han kan spire. Han vil slå rod og vokse ind i himlen. Børn må lave ham til et klatretræ. Et pengetræ, et juletræ, et hængetræ. Kundskabens træ er han ikke sikker på. En træmand, måske. Han siger ikke meget. Måske kan ingen få øje på ham for bare træer.

Skriveøvelse

2 Replies to “Træ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.