Fugl

Fugl

Fuglen i dit indre øje flyver ind i din hjerne og forsvinder. Måske, det vides ikke med sikkerhed, slår den følge med sommerfuglene i din mave. Måske flyver den ud af dit venstre næsebor, når du sover. Måske forvilder den sig ned i din tyktarm, hvor den basker forskræmt med vingerne. Det, lægen tror er irritabel tyktarm, er måske i virkeligheden en fugl indsmurt i lort. Måske flyver den ud i dit ydre øje, hvor den bruger tiden på at lege fluen på væggen. Den ser alt det du ikke vil se. Den skræpper op om ting, du ikke vil vide. Måske siger den, at den har hørt en fugl synge om, at …  alt muligt. Men hver fugl synger med sit næb. Hvis det var en andens ville det lyde anderledes. Måske. Alt er måske. Det eneste der er sikkert er, at før det falder dig ind, flyver fuglen igen.

Skriveøvelse 12 minutter, oprindelig skrevet i datid. Inspireret af en linje fra CV Jørgensen “Før det faldt dig ind, var fuglen fløjet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.