FebruaryFICTION #18

FebruaryFICTION #18

En blegfed turist sidder i græsset under palmernes skygge. Solen på den forårsblå himmel blænder som en 100w pære. Den blegfede turist kigger udover vandet og den næsten mennesketomme strand. Den blegfede turist nyder lavsæsonens stilhed før (menneske)storm. Før stranden dækkes af parasoller, solbænke, badebolde, solhatte, håndklæder og en klistret faktor 50. Bag den blegfede turist larmer bilerne på vejen, der løber langs stranden. Her er høje hotelbygninger, barer og restauranter, der tilbyder mad fra alle nationaliteter.

Engang var der natur, sporadiske huse og stilhed.

Nu er der blegfede turister, der sidder under palmernes skygge og spiser mad de kender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.